KIM Frans BROSTRÖM   Billedkunstner : illustrator : grafiker

CV/KONTAKT    home

Foredrag

 

Vil du modtage invitation til udstillinger?

 

Hvis du er interesseret i at få invitation til kommende udstillinger med offentlig adgang, så send en mail til info@kimbrostrom.dk

 

At male stedets sjæl

Af Tom Jørgensen, redaktør af Kunstavisen. Om Kim Broströms billeder. 

 

Galleri

Kik her og se eksempler på mine malerier og akvareller. Siden er under ombygning, så der mangler i øjeblikket oplysninger om værkerne. Ønsker du nærmere oplysninger eller priser, så send gerne en mail. En del af de viste malerier er solgt.

 

Kim Frans Broström
info@kimbrostrom.dk

Atelier: København og Ejerslev, Mors

Telefon +45 36751866

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredrag: Det nye akvarelmaleri

Et foredrag om mit arbejde med akvarelmaleri; om inspirationskilder, spontanitet og teori, begejstring for øjeblikket og stedets betydning for billedprocessen.

Akvarellen kommer aldrig til at larme som et oliemaleri, men som formidler af det spontane øjeblik, er den noget ganske særligt. Foredraget varer 1-halvanden time, med fremvisning af udvalgte akvareller, samt masser af billeder i kufferten som kan beses nærmere. Foredraget holdt første gang på Ryslinge Højskole.

Foredraget kan fint indgå som inspiration på akvarel/billedkunst kursus, udvilkingskurser o.l. og holdes i en let, seriøs og under-holdende stil. Foruden lidt kunsthistorie tangeres emner som spontanitet, filosofi, Søren Kirkegaard og systemteori -og ganske enkelt begejstring ved at være midt i naturen og male.

Foredrag med billedshow og stort udvalg af originale akvareller.

 

Booking og oplysninger: info@kimbrostrom.dk eller 36751866.

 

Nyt foredrag:

At sanse må føre til refleksion

Søren Kirkegaard, systemteori og frost på akvarellerne. Hvad her det med hinanden at gøre? Er det besværet værd? Foredrag med masser af billeder om  forholdet mellem inspiration, kreativitet, sansning og reflektion. "Kunsten er noget med at snakke uden om", siger Kim Frans Broström bl. a. i dette foredrag, der holdes i en let, seriøs og underholdende stil. Foredraget er for nyligt holdt for en fuld sal i Nærum Kirke.

Foredrag med billedshow.

 

Booking og oplysninger: info@kimbrostrom.dk eller 36751866.

 

 

Limfjorden. Kim Frans Broström

 

 

 

NYHED:

Postkort

Køb postkortserie her.

4 kvadratiske dobbelt postkort sælges med kuverter. Kan fint bruges som julekort, men også resten af året. Klik på billedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akvarel fra en serie malet i Provence og Nice. Bugten ved Nice.

KIM Frans BROSTRÖM   Billedkunstner : illustrator : grafiker

CV/KONTAKT    home